Localizare: Romana

Pielea este oglinda fidela a varstei!

Pachet injectare 0,5ml sau1ml acid hyaluronic Regenyal ce include consultatie+anestezie+ injectare acid hialuronic-Umplere riduri sau estompare cearcane sau marire buze incepand cu 349 lei, la 3z Dental & Esthetics Clinic!

Ai un smartphone? Voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Valoare 550.00lei

Cat castigi 201lei

Reducere 36%


Expira: 1 zile, 5 ore, 23 minute

Ofera voucherul cadou!
349lei
CUMPARA
Primesti inapoi 12 leiDaca platesti acum cu cardul aceasta oferta, primesti inapoi 12 lei in contul tau BestDealz. Ai 14 zile timp sa te razgandesti si sa soliciti banii inapoi fara nicio justificare!

19 cumparate

Pielea este o oglinda fidela a varstei si a starii generale de sanatate; odata cu trecerea anilor, toti imbatranim si acest lucru e mai vizibil la nivelul: fetei, gatului, decolteului.
Acidul hialuronic este utilizat in redefinirea conturului buzelor, corectarea asimetriilor, asigurand turgescenta optima a buzelor. Buzele mari nu sunt echivalentul unor buze frumoase. Naturaletea, simetria si armonia buzelor creeaza ideea de frumos.

Alege pachetul preferat:
  • Pachet 1 la doar 349 lei in loc de 550 lei
  • sau

  • Pachet 2 la doar 699 lei in loc de 1 000 lei

Voucherul include:

Pachet 1 : injectare acid hyaluronic Regenyal:

  • 0,5 ml acid hyaluronic Regenyal la doar 349 lei in loc de 550 lei

sau

Pachet 2 : 

  • 1 ml acid hyaluronic Regenyal la doar 699 lei in loc de 1000 lei

Include:

  • Consultantie de specialitate
  • Plan tratament
  • Control periodic
  • Anestezie topica/ plexala ( in functie de caz)
  • Injectare 1ml acid hyaluronic pentru : Umplere riduri ( dintre nas si gura) sau Estompare cearcane sau Ridicarea colturilor cazute ale gurii sau Remodelarea pometilor sau Marire buze


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numerele
(0314) 382-577
de luni pana vineri in intervalul 09.30 - 17.30 . Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program 3z Dental & Esthetics Clinic: L-V: 09;00- 20;00; S: Inchis; D: Inchis

Valabilitate voucher: 20.06.2017 - 20.08.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la 3z Dental & Esthetics Clinic in aceasta perioada, altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Daca ai un smartphone voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

3z Dental & Esthetics Clinic

Str. Dionisie Lupu nr. 58
(0314) 382-577
(0730) 710-030
Relatii tel: 9.30-17.30
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Pachet injectare acid hyaluronic Regenyal:

Consultantie de specialitate
Anestezie topica/ plexala ( in functie de caz)
Injectare 1ml acid hyaluronic pentru : Umplere riduri ( dintre nas si gura) sau Estompare cearcane sau Ridicarea colturilor cazute ale gurii sau Remodelarea pometilor sau Marire buze

Detalii companie

Cabinetul stomatologic 3z dental clinic este orientat catre sanatatea dentara a pacientilor sai, avand servicii stomatologice personalizate pentru fiecare dintre ei. Avem grija de sanatatea dumneavoastra prin tratamentele care le oferim, cat si prim masurile stricte de igiena si sterilizare.

Clinica detine aparatura avansata pentru orice tip de interventie stomatologica. Igiena este asigurata prin pardoseli din materiale speciale antibacteriene si antiseptice cat si prin tehnici moderne de sterlizare si de pregatire a instrumentarului intr-o camera speciala in conditii speciale de asepsie .. Formarea profesionala temeinica, respectul pentru munca realizata si dedicatia sunt principalele criterii pe care functionam. Grija pentru pacient este principala noastra preocupare. Ne straduim sa facem din fiecare vizita la cabinetul nostru o experienta cat mai placuta si sa schimbam mentalitatea pacientilor, aflati inca sub gresita impresie ca stomatologia este sinonima cu durerea, evolutia tehnicilor si a tehnologiilor dentare permitandu-ne sa tratam cele mai diferite probleme cu un discomfort minim sau chiar zero pentru pacient.

Cumpara acum!