Localizare: Militari

Frumusete fara compromisuri!

Oferta contur buze prin inserare 4 fire PDO la doar 380 lei in loc de 800 lei, numai la Lips& Smile! Buze frumoase si bine conturate pentru un look atragator!

Valoare 800.00lei

Cat castigi 420lei

Reducere 52%


Expira: 1 zile, 2 ore, 23 minute

380lei
CUMPARA

16 cumparate

Tratamentul presupune introducerea unor ace fine incarcate cu mini fire de polidoxanona (PDO) care raman in piele odata ce acele sunt indepartate. Aceasta metoda bazata pe implantarea de fire multiple resorbabile din PDO prin crearea unei retele vectoriale are efect de lifting, deoarece actioneaza ca suport pentru tesuturi.  
Este resorbabil in totalitate, nu produce reactii alergice si nu are efecte secundare. Acesta produce fibrozarea tesuturilor din zona, dand nastere colagenului de tip I si III.

Voucherul include:

  • consult primar
  • anestezie cu  crema
  • inserare 4 fire PDO pentru obtinerea conturului buzelor
  • control la 2 saptamani
     


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numerele 0744.347.206 . Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program L-V:10:00-20:00; S:inchis; D:inchis

Valabilitate voucher: 19.01.2017 - 21.03.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Lips&Smile in aceasta perioada, altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Lips&Smile

Strada Dreptatii nr. 8, bloc O2, scara 5
0744.347.206
0744.347.206
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Varietatea dimensiunilor de ace faciliteaza tratamentul, adaptarea la diferite zone si la caracteristicile pacientului. Firele incep sa lucreze imediat, insa efectul cel mai puternic este obtinut dupa 2-3 luni.

Detalii companie


Bine ati venit la Lips&SmileDorobanti! Suntem aici sa va redam increderea in voi prin tratamente estetice nechirurgicale, neinvazive, cu substante semipermanente, care sunt sigure si nu dau efecte secundare!
 

Cumpara acum!