Localizare: Romana

Un ten perfect fara riduri!

Consultantie+ Anestezie+ Umplere riduri sau estompare cearcane sau remodelarea pometilor sau marire buze cu acid hyaluronic Juvederm- 1 ml la doar 949lei in loc de 1350 lei, la 3z Dental & Esthetics Clinic!

Ai un smartphone? Voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Valoare 1350.00lei

Cat castigi 401lei

Reducere 29%


Expira: 1 zile, 8 ore, 27 minute

Ofera voucherul cadou!
949lei
CUMPARA

17 cumparate

Buzele perfect conturate sunt un simbol al feminitatii si al senzualitatii. Fara sa ne dam seama ele  dezvaluie cate un pic din persoanalitatea noastra si constituie unul dintre lucrurile pe care barbatii il admira la o femeie.
Acidul hialuronic poate fi folosit cu succes si pentru tratamentul ridurilor. Deseori pacientii solicita realizarea in cadrul aceleasi sedinte, a procedurii de marire a buzelor precum si cea de reducere a ridurilor cu acid hialuronic.
Juvederm ultra prezinta o gama de fillere ce contin diferite concentratii a gelului cu acid hialuronic crosslinkate, adaptate special pentru fiecare zona a fetei. In momentul de fata Juvederm Ultra este unul dintre cele doua fillere pe baza de acid hialuronic care au obtinut aprobarea FDA in Statele Unite.

Voucherul include:

  • consultantie de specialitate
  • anestezie topica/ plexala ( in functie de caz)
  • umplere riduri ( dintre nas si gura) sau estompare cearcane sau ridicarea colturilor cazute ale gurii sau remodelarea pometilor sau marire buze- acid hyaluronic Juvederm- 1 ml

 


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numerele
(0755) 388-278
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program L-V:09;00- 20;00; S:Inchis; D:Inchis

Valabilitate voucher: 21.02.2017 - 23.04.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la 3z Dental & Esthetics Clinic in aceasta perioada, altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Daca ai un smartphone voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

3z Dental & Esthetics Clinic

Str. Dionisie Lupu nr. 58
0755 388 278
0755 388 278
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

consultantie de specialitate
anestezie topica/ plexala ( in functie de caz)
umplere riduri ( dintre nas si gura) sau estompare cearcane sau ridicarea colturilor cazute ale gurii sau remodelarea pometilor sau marire buze

 

Detalii companie

Cabinetul stomatologic 3z dental clinic este orientat catre sanatatea dentara a pacientilor sai, avand servicii stomatologice personalizate pentru fiecare dintre ei. Avem grija de sanatatea dumneavoastra prin tratamentele care le oferim, cat si prim masurile stricte de igiena si sterilizare.

Clinica detine aparatura avansata pentru orice tip de interventie stomatologica. Igiena este asigurata prin pardoseli din materiale speciale antibacteriene si antiseptice cat si prin tehnici moderne de sterlizare si de pregatire a instrumentarului intr-o camera speciala in conditii speciale de asepsie .. Formarea profesionala temeinica, respectul pentru munca realizata si dedicatia sunt principalele criterii pe care functionam. Grija pentru pacient este principala noastra preocupare. Ne straduim sa facem din fiecare vizita la cabinetul nostru o experienta cat mai placuta si sa schimbam mentalitatea pacientilor, aflati inca sub gresita impresie ca stomatologia este sinonima cu durerea, evolutia tehnicilor si a tehnologiilor dentare permitandu-ne sa tratam cele mai diferite probleme cu un discomfort minim sau chiar zero pentru pacient.

Cumpara acum!