Localizare:

Parerile clientilor Eden Center. Doar pareri reale, de la clienti reali!

NumeDataParereStelute
CRISTINA
Cumparator verificat
Recenzii:1
Oras:Bucuresti
22 Oct 2019 Recomand Eden Center. Atmosfera este relaxanta, mi s-a oferit mai mult decat pachetul achizitionat si este mai mult decat terapie coroporala, este terapie pentru suflet.
Oferta cumparata: Drenaj limfatic

Bine ati venit la EDEN CENTER, gradina raiului, unde, lucrand cu noi, IMPREUNA ADUCEM RAIUL PE PAMANT("Together bringing heaven on earth"), asa cum spune motto-ul nostru. 

Schimbarea din jurul nostru incepe cu reintoarcerea in interior ( Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume ) constientizand, oferind in exterior ceea ce dorim sa primim si schimband lucrurile din interior din pozitia de OBSERVATOR al vietii tale, in afara triunghiului lipsei de putere victima - persecutor - salvator. Si astfel incepem sa radiem lumina in jurul nostru transformand tot ceea ce ne inconjoara. Eu, tu, orasul, tara, lumea.

Un pas important este si eliberarea emotionala de toate poverile pe care le purtam cu noi de la altii, din lucruri ignorate sau din alte vieti. Tehnicile noastre de taiere a legaturilor si iertare, completate de dorinta voastra de schimbare si intretinere, duc la rezultate uluitoare. Viata pe care merit─âm s─â o tr─âim.

Eden Center

din 1 reviewuri
Calea Vitan 119