Localizare: Timpuri Noi

Inlatura vergeturile de pe coapse si fese!

Redu celulita, obezitatea si trateaza varicele cu Drenajul limfatic manual, partial pentru maini si picioare, numai la Cabinet Optim Therapy! La doar 59 lei in loc de 100 lei!

Valoare 100.00lei

Cat castigi 41lei

Reducere 41%


Aceasta oferta a expirat

59lei
Oferta Expirata!

48 cumparate

Drenajul limfatic este un tip de masaj special, care ajută la buna funcționare a sistemului limfatic, având beneficii deopotrivă medicale și estetice.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 59 lei in loc de 100 lei. Contine:
  • Drenaj limfatic manual, partial pentru maini si picioare - 50 minute


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

* Este necesar sa te prezinti la cabinet cu un prosop personal din bumbac pentru igiena personala.

* BENEFICIARII VOUCHERELOR AU DREPTUL LA O SINGURA REPROGRAMARE FARA PENALIZARI.

* DACA INTERVINE A DOUA REPROGRAMARE - - CU MAI PUTIN DE 48 DE ORE FATA DE ORA PROGRAMATA-- SEDINTA SE VA CONSIDERA EFECTUATA, CONTRAVALOAREA SEDINTEI NU MAI POATE FI RETURNATA.    

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0730) 901-959
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Cabinet Optim Therapy: L-V: 09:00-21:00; S: 09:00-16:00; D:

Valabilitate voucher: 04.03.2020 - 11.11.2020. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Cabinet Optim Therapy in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Cabinet Optim Therapy

Detalii suplimentare

  • Ajută la regenerarea organismului. Drenajul limfatic ajută limfa să circule mai bine prin corp, ceea ce eficientizează procesele de refacere și apărare ale acestuia. Reziduurile din spațiile interstițiale sunt evacuate mai repede, iar sistemul imunitar are mai multă putere în lupta împotriva bacteriilor și virușilor.
  • Relaxează mușchii. Ca orice masaj, drenajul limfatic ajută mușchii obosiți să se detensioneze, datorită presiunii aplicate în diferite zone ale corpului.
  • Reduce senzația de picioare grele. Prin drenaj se elimină retenția de apă, ceea ce ameliorează aspectul de picioarele umflate.
  • Îmbunătățește fermitatea pielii. Pe lângă limfă, drenajul stimulează și circulația sanguină prin aplicarea de presiune pe venele periferice, astfel că pielea va fi mai tonifiată.
  • Contribuie la reducerea celulitei. Remodelarea corporală este unul dintre consecințele drenajului limfatic. Datorită sângelui bine oxigenat, pielea își va menține elasticitatea și va arăta mai bine.
  • Stimulează digestia. Masajul abdominal pune în mișcare tractul digestiv și susține buna sa funcționare.
  • Diminuează inflamația după efort, accidentări sau intervenții chirurgicale. Excesul de lichide se elimină mai rapid cu ajutorul drenajului, ceea ce previne sau tratează inflamația exagerată a țesuturilor, calmând durerea.

Detalii companie

Salon de infrumusetare in Bucuresti.

Alte oferte: