Localizare: Victoriei

Masaj si relaxare deplina!

Masaj la alegere: Ballinese massage, Aromatherapy, Lomi Lomi, Reflexotherapy, Ayurvedic massage, Four hands massage, Upper body, Shiatsu, Slim (Anticellulite) massage de la numai 140 lei! La Araliyah Balinesse Salon & Spa

Valoare 300.00lei

Cat castigi 90lei

Reducere 30%


Aceasta oferta a expirat

210lei
Oferta Expirata!

3 cumparate

Scopul masajului este acela de a  imbunatati starea de sanatate si ameliora eventualele probleme odata cu instalarea unui confort psihic ridicat. Principalul beneficiu este acela de imbunatatire a circulatiei sanguine ceea ce are ca efect remodelarea aspectului pielii si eliminarea depozitelor de grasime. Pe langa avantajele asupra corpului fizic masajul are o influenta majora si asupra starii psihice reducand stresul, anxietatea si eliminand simptomele depresiei. Efectul este cu atat mai mare cu cat imbunatateste starea de spirit  crescand nivelul de energie si stimuland capacitatea de regenerare a organismului.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 210 lei in loc de 300 lei. Contine:
  • 1 sedinta de masaj la alegere intre Ballinese massage, Aromatherapy 60 "

sau

Pachet 2 la doar 240 lei in loc de 345 lei. Contine:
  • 1 sedinta de masaj la alegere intre  Lomi Lomi, Ayurvedic massage 60"

sau

Pachet 3 la doar 140 lei in loc de 200 lei. Contine:
  • 1 sedinta de masaj la alegere intre Reflexoterapy, Back massage 30 "

sau

Pachet 4 la doar 270 lei in loc de 400 lei. Contine:
  • 1 sedinta de masaj la alegere intre Slim massage, Shiatsu  massage 60''

sau

Pachet 5 la doar 210 lei in loc de 300 lei. Contine:
  • 1 sedinta de masaj la alegere intre Four hands si Upper body  30''


Important:

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0722) 878-512
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Araliyah Balinesse Salon& Spa: Luni-Duminica 11:00-21:00

Valabilitate voucher: 05.05.2023 - 07.07.2023. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Araliyah Balinesse Salon& Spa in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Araliyah Balinesse Salon& Spa

Detalii suplimentare

Masajul balinez, originar din Bali, așa cum o arată și numele său, este o combinatie de masaj energetic care presupune activarea punctelor de presiune de-a lungul meridianelor energetice și o serie de manevre usoare pentru a-i oferi celui care beneficiază de el un moment unic de relaxare și bunastare. Efectul este de armonizare a celor 3 corpuri: fizic, psihic si mental aducand persoana la un nivel de confort ridicat. Uleiurile esențiale cu efect puternic in acest tip de masaj sunt: iasomia, ylang-ylang și lemnul de santal. Principalele obiective ale masajului balinez sunt: imbunatatirea circulatiei singelui si activarea sistemului imunitar.

Aromatherapy, sau terapia cu uleiuri esentiale se refera la o gama de terapii alternative sau complementare care utilizeaza uleiuri esentiale sau alte componente aromatice ale plantelor. Uleiurile esentiale se folosesc de aproape 6000 ani, cu scopul de a imbunatati sanatatea sau dispozitia. Primele civilizatii care le-au utilizat au fost chinezii, indienii, egiptenii, grecii si romanii care au confectionat cosmetice,parfumuri si medicamente. Uleiurile esentiale se folosesc in prezent cu rezultate foarte bune in terapii spirituale, fizice sau ritualuri.

Mai aproape de zilele noastre, Rene- Maurice Gattefosse, un chimist francez a descoperit proprietatile de vindecare a uleiului de lavanda in caz de arsura survenita in urma unui experiment de laborator. Dupa aceea a inceput sa studieze proprietatile chimice ale uleiurilor esentiale si cum se pot folosi in tratamentul arsurilor, infectiilor cutanate, cangrenelor si ranilor soldatilor din timpul Primului ranzboi mondial. In 1928, Gattefosse a fondat stiinta aromaterapiei. Incepand cu 1950, terapeutii, cosmeticienii, surorile medicale, fizioterapeutii, medicii si alti practicieni au inceput sa foloseasca aromaterapia.

Masajul teraputic cu uleiuri esentiale are rezultate foarte bune in cazul persoanelor cu depresii. Unii considera ca aromele stimuleaza emotiile pozitive in zona din creier responsabila de memorie si emotii. Dar principalele beneficii au legatura cu relaxarea care survine in urma masajului si efectului uleiurilor. Uleiurile cu cele mai bune rezultate sunt: lavanda, trandafir, portocala, bergamota, lamaie, lemn de santal

Masajul Lomi Lomi este un masaj special practicat de indigenii polinezieni din Hawai avand multiple beneficii asupra corpului, spiritului si sufletului, astfel: stimuleaza circulatia sanguina si ajuta organismul sa se detoxifice stabilind in acelasi timp un flux limfatic mai bun , elimina durerile,  revigoreaza intregul organism, inducand o senzatie de pace si bunastare.
Masajul Lomi Lomi este recomandat pentru durerile de ceafa, de umeri si de spate, elimina migrenele,insomniile,depresiile, lipsa increderii in sine, traumatismele psihice.

Masajul ayurvedic are o traditie de peste 5000 de ani combinand principiile Ayurveda- stiinta vietii in cultura indiana cu atentia centrata pe punctele de presopunctura. Acest tip de masaj este conceput sa restabileasca echilibrul intre minte, corp si spirit si ajuta corpul sa se vindece. Se face referire adesea la acest masaj ca un masaj 'uleios' deoarece incorporeaza uleiuri esentiale din plante intr-o anumita proportie
la o anumita temperatura cat si manevre specifice in functie de nevoile fiecarui pacient. Uleiurile sunt alese astfel incat sa restabileasca tipul dominant dosha al persoanei. Dosha este conform stiintei Ayurveda
un principiu corp-minte, fiind 3 principii majore (vata, pitta, kapha)  care au la baza cele 5 elemente din care este alcatuit corpul ( apa, foc. lemn, aer, eter). Masajul ayurvedic se axeaza pe curatarea canalelor energetice din corp, eliminarea toxinelor si echilibrarea chakrelor.


Reflexoterapia este o metoda straveche cu origini in anctichitate cu scop de prevenire si tratare a unor tulburari sau afectiuni care consta in masarea anumitor puncte de pe talpi, palme, nas ,urechi in functie de afectiunea care se doreste echilibrata. La extremitatile corpului sunt terminatii nervoase si zone refleze ale organelor din corp.
Tehnicile de reflexoterapie au la baza principii asemanatoare cu acupunctura si presopunctura - stimularea unor puncte reflexogene. Prin reflexoterapie se pot elimina toxinele din organism si debloca circuitul energetic in corp.
Punctele reflexe se maseaza cateva minute pana la disparitia durerii locale si a granulatiilor de sub piele.
Aceste manevre imbunatatesc circulatia sangvina si limfatica obtinandu-se, pe cale reflexa, chiar si normalizarea functiei organului caruia ii corespunde punctul masat.
Se recomanda efectuarea a 2 - 3 sedinte de reflexoterapie pe saptamana si consumarea in timpul masajului a 500 ml. de apa plata sau ceai.

La Four hands massage (masajul la 4 maini), 2 terapeute lucreaza pe acelasi client, adesea utilizand miscari sincronizate.
Masajul la 4 maini poate da senzatia experimentarii a  2 masaje in acelasi timp.
Terapeutele noastre folosesc corpul clientului ca o forma de panza pe care creioneaza cu miscari usoare si mai elaborate de diferite intensitati pentru un efect optim.
Beneficiul acestui masaj este o reactie la nivelului creierului speciala, deoarece corpul este in contact cu 2 terapeuti si 4 maini.
La inceput tendinta este de a urmari fiecare miscare pe care vei dori sa o asociezi terapeutului,incercand sa tii logica miscarilor in minte insa in scurt timp realizezi ca nu stii sigur cine si ce miscari executa astfel ca renunti la control.
Efectul este cel putin fascinant, de aceea masajul la 4 maini este atat de interesant si merita cu siguranta incercat.

 
Un masaj Upper body (masajul spatelui) este solutia perfecta sub toate formele a unor probleme de sanatate cum ar fi tensiune musculara, circulatie deficitara si postura incorecta, probleme care survin in cazul persoanelor care petrec majoritatea timpului la birou sau in fata calculatorului. Fiind centrat pe tehnici de masaj traditionale si holistice, acest masaj are ca efect nu numai eliminarea a incordarii musculare, ci intregul corp se va vindeca, accentuand bunastarea si echilibrul.
In timpul masajului spatelui, spre deosebire de alte masaje, se va aplica o presiune usoara spre medie asupra muschilor reducand astfel tensiunea si contracturile. Acestea se vor diminua pana la disparitie, datorita miscarilor usoare si delicate. Este un masaj necesar, in conditiile ritmului alert al vietii, cu beneficii pe termen lung.


Deoarece ne apropiem de sezonul estival, multe doamne si domnisoare doresc sa faca cele mai bune alegeri pentru a pierde din greutate si elimina celulita. Solutia in acest caz este Slim massage ( masajul anticelulitic).
Acest masaj elimina toxinele, producand o restaurare a tesuturilor si imbunatatind aspectul pielii, in zone ca picioare sau abdomen. Un alt masaj de tip Slim massage este masajul de drenaj limfatic care contribuie la eliminarea toxinelor si a excesului de fluide, stimuland circulatia sanguina. Acest masaj are un rol esential in restabilirea sistemului limfatic, cu efect pozitiv asupra organismului.
Acest masaj este recomandat in special femeilor insarcinate  pentru a reduce oboseala picioarelor.

 

Alte oferte: