Localizare: Tineretului

Sanatatea ta este nepretuita!

Clinica Gynecolife Titan te asteapta in noua locatie pentru consult ginecologic + examen Babes Papanicolau + examen mamar + axilar bilateral + analize de sange + hormonale + sumar urina + urocultura! La doar 39 lei!

Valoare 39.00lei


Expira: 1 zile, 10 ore, 29 minute

Ofera voucherul cadou!
39lei
CUMPARA

190 cumparate

Incepeti prevenirea si informarea personala a adolescentelor inainte ce acestea sa inceapa viata sexuala, evitati cresterea  raspandii bolilor cu transmitere sexuala, a sarcinilor nedorite si a bolilor, precum si cancerul de col uterin.

Un exemplu clar de prevenire este posibilitatea vaccinarii contra virusului  Papiloma uman (HPV) pentru a preveni cancerul de col uterin. Vaccinul este recomandat in special pentru fetele intre 11 si 14 ani, dar nu trebuie sa uitam adolescente sau femeile adulte. Cel mai bine este sa aveti mare grija, la fiecare 18 minute, de exemplu, o femeie moare in Europa, din cauza cancerului de col uterin.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 39 lei Contine:

Cu bilet de trimitere pentru Ginecologie de la medicul de familie beneficiati de:

  • Consult Ginecologic
  • Examen Babes - Papanicolau, secretie vaginala, culturi col
  • Examen mamar si axilar bilateral
  •  Analize de sange si hormonale: Hemoleucograma, Coagulograma, TGO, TGP, Uree, Creatinina, Acid uric, Colesterolemia, HDL, LDL, Analize hormonale
  • Examen sumar de urina si urocultura
  •  Interpretarea rezultatelor
  •  Prescriptia medicala


Important:

Biletul de trimitere este valabil indiferent de casa de asigurari de care apartine medicul de familie (CASMB, OPSNAJ, Ilfov sau alte judete).

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0765) 486-858
.


Program Gynecolife Titan: L-V: 12:00-20:00; S: 10:00-14:00; D: inchis

Valabilitate voucher: 10.06.2024 - 23.09.2024. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Gynecolife Titan in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Gynecolife Titan

B-dul. Theodor Pallady, nr. 18, Bl. M5A, Sc. A, Interfon 1C, Parter
(0765) 486-858
(0765) 486-858
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Examinarile ginecologice ar trebui sa inceapa cat mai curand posibil, in adolescenta. La ginecolog, adolescenta va gasi informatii privind sanatatea ginecologica si va invata mai multe despre factorii de risc si modalitati de a preveni bolile, in principal cele cu transmisie sexuala.

Detalii companie

Centrul Medical de Obstetrica si Ginecologie Gynecolife asigura fiecarui client servicii medicale la cele mai inalte standarde, fiind dotat cu aparatura moderna si avand un personal specializat.

Cumpara acum!