Localizare: Unirii

O oferta ideala pentru toate femeile!

Super oferta ginecologie! Doar 39 lei pentru un consult ginecologic, examen Babes Papanicolau, examen mamar si axilar bilateral, analize de sange si hormonale, sumar urina si urocultura, la Clinica Gynecolife!

Valoare 39.00lei


Expira: 1 zile, 2 ore, 23 minute

39lei
CUMPARA

33 cumparate

De cand nu ai mai facut testul Papanicolau? Chiar daca nu pari a avea nici un fel de problema de aceasta natura, vizita la cabinetul de ginecologie este o etapa de neocolit!

Alege o super oferta pentru sanatatea ta si vino la control la Gynecolife!

Voucherul include:

Cu bilet de trimitere pentru Ginecologie de la medicul de familie beneficiati de:

  • Consult Ginecologic
  • Examen Babes - Papanicolau, secretie vaginala, culturi col
  • Examen mamar si axilar bilateral
  •  Analize de sange si hormonale: Hemoleucograma, Coagulograma, TGO, TGP, Uree, Creatinina, Acid uric, Colesterolemia, HDL, LDL, Analize hormonale
  • Examen sumar de urina si urocultura
  •  Interpretarea rezultatelor
  •  Prescriptia medicala


Important:

Biletul de trimitere este valabil indiferent de casa de asigurari de care apartine medicul de familie (CASMB, OPSNAJ, Ilfov sau alte judete).

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numerele 0761.379.060 .


Program L-V:11.00-20.00; S:09.00-14.00; D:

Valabilitate voucher: 07.01.2017 - 09.03.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Gynecolife Unirii in aceasta perioada, altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Gynecolife Unirii

Str Wilhelm Filderman, nr 18, sector 3, Et. 4, Ap 11. Bucuresti
0761.379.060
0761.379.060
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Gynecolife are pana in prezent 2 sedii in Bucuresti, iar din dorinta de a fi cat mai aproape de dumneavoastra, avem placerea de a va informa ca in prima parte a anului 2014 urmeaza sa mai deschidem inca un sediu in Bucuresti.

Detalii companie

Centrul Medical de Obstetrica si Ginecologie Gynecolife asigura fiecarui client servicii medicale la cele mai inalte standarde, fiind dotat cu aparatura moderna si avand un personal specializat.

Cumpara acum!