Localizare: Unirii

Un nou look atragator !

Profita de oferta! Laminare gene la 69 lei in loc de 149 lei, sau Laminare sprancene la 99 lei in loc de 199 lei la Nedds Beauty Salon Dorobanti!

Valoare 149.00lei

Cat castigi 80lei

Reducere 53%


Expira: 1 zile, 21 ore, 49 minute

Ofera voucherul cadou!
69lei
CUMPARA
Primesti inapoi 2 leiDaca cumperi aceasta oferta prin intermediul aplicatiilor mobile BestDealz iOS sau Android primesti inapoi 2 lei in contul tau BestDealz si ii poti folosi la comenzile ulterioare.

14 cumparate

Liftingul, hack-ul anului în materie de gene si sprâncene  este una dintre cele mai populare proceduri apărute în industria de beauty. Este o opțiune accesibilă pentru cele ce își doresc un look seducător și natural.
Liftingul de gene/sprâncene este o explozie de curbură și culoare, o modalitate sigură și ușoară de curbare a genelor naturale și de fixare a sprâncenelor, dar în același timp extrem de spectaculoasă.Laminarea genelor este un procedeu potrivit celor care care nu doresc extensii de gene din cauza greutăţii acestora sau disconfortului sau celor care fac pauză de la extensii şi, totuşi, vor gene voluminoase. Un astfel de tratament ar fi recomandat tocmai pentru că ajută genele să crească mai sănătoase şi puternice.

Este o tehnică non-invazivă de ondulare, ridicare, îngroșare, vopsire și hrănire a genelor naturale. Este o procedură 2 în 1, fiind o metodă de înfrumusețare, dar și tratament, iar rezultatul durează până la 6 săptămâni.Laminarea genelor/sprâncenelor se efectuează consecutiv timp de 3 luni (o dată la o lună), apoi se realizează întreținerea la fiecare 2 -3 luni.De asemenea, aduce  rezultate benefice, accelerând procesul de regenerare al genelor/sprâncenelor. Dupa prima sedinta genele naturale se vor alungi si ingrosa cu pana la 30 %, ajungand la finalul celor 3 sedinte la un procent de peste 50%.Laminarea  genelor pot fi efectuata în aceeași zi după îndepărtarea genelor false sau extensiilor de gene.

Beneficii:

 •  îngroașă firul natural oferind aspect dublu de volum;
 •  stimulează creșterea și regenerarea genelor naturale;
 •  curbează genele naturale;
 •  hidratează în profunzime firul natural;
 •  genele naturale își redobândesc puterea de rezistență pierdută în urma procedurilor cosmetice agresive ( aplicarea anumitor produse cosmetice, a genelor false sau a extensiilor de gene);
 •  ochii capătă o expresivitate naturală cu efect de lifting; 
 •  hrănește geana/sprânceana naturală cu vitamine și minerale.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 69 lei in loc de 149 lei. Contine:
 • Laminare gene

sau

Pachet 2 la doar 99 lei in loc de 199 lei. Contine:
 • Laminare sprancene


Important:

Poti folosi 1 voucher pentru tine, insa poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou!

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0311) 044-605
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Nedd`s Beauty Salon: L-V: 09.00 - 21.00; S: 10.00 - 17.00; D: inchis

Valabilitate voucher: 08.09.2022 - 26.11.2022. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Nedd`s Beauty Salon in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Nedd`s Beauty Salon

Calea Dorobantilor nr 124, bl 1, sc 1, parter, interfon 81, sector 1 Bucuresti
(0311) 044-605
(0726) 380-314
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Procedura de Laminare și Botox este interzisă persoanelor care:

 • nu suferit o operație chirurgicală în jurul ochilor, până la reabilitarea zonei;
 • au intoleranță  la una dintre substanțele componente ale tratamentului;
 • prezinta orice fel de infectie la ochi .

 
După finalizarea procedurii se recomandă ca:

 • în primele 24 ore să se evite expunerea la aburi și apă (nu se spală zona);
 • nu se aplică nici o soluție și nici un produs cosmetic în zona ochilor;
 • se evita atingerea genelor/sprâncenelor sau frecarea la ochi;

Nu se recomandă nici folosirea rimelului decât după o zi de pauză de la tratament. De asemenea, este indicat să ai puțină grijă la modul cum dormi pentru că acestea s-ar putea ciufuli și ar putea rămîne sub acea formă. După aceste ore, feel free to do anything!   Să te machiezi cu ce vrei, să te demachiezi cu ce vrei, să faci baie, să înoți, să orice!

Laminare gene: ce produs se aplică pe gene?

Laminarea se realizează cu Vitamin Lash Botox, tratament excepţional cu 14 ingrediente funcţionale. Acest tratament conţine ulei de Jojoba, vitamina A, glicerină, pantenol B5 ( întăreşte şi hrăneşte ţesutul), acid hialuronic (oferă luciu), ulei de argan, vitaminele E şi F, ulei de migdale, vitamina B, ulei de macadamia, vitamina K, piridoxină B6, uleiuri natural, keratină, colagen. Tratamentul nu conţine parabeni, parafină, uleiuri minerale, silicon, formaldehide.

Trebuie să fac vreo pregătire în prealabil?

Nu este nevoie. Ideal și imperios necesar este să vii nemachiată. Dacă nu, se mai prelungește puțin timpul, deoarece este necesară o demachiere perfectă a ochilor.

Detalii companie

Va asteptam in Calea Dorobantilor nr 124, de luni pana sambata intre orele 10 si 20!

Cumpara acum!