Localizare: Dristor

Privire senzationala cu gene de poveste!

Pachet Laminare Gene oferit de Salon Optim Therapy! Si tu poti avea gene de poveste, la doar 150 lei! Exprima-ti feminitatea prin priviri pline de mister si frumusete! Cadou: epilat mustata.

Valoare 200.00lei

Cat castigi 40lei

Reducere 19%


Expira: 1 zile, 1 ore, 52 minute

Ofera voucherul cadou!
160lei
CUMPARA
Primesti inapoi 4 leiDaca cumperi aceasta oferta prin intermediul aplicatiilor mobile BestDealz iOS sau Android primesti inapoi 4 lei in contul tau BestDealz si ii poti folosi la comenzile ulterioare.

8 cumparate

Laminarea genelor este un tratament cosmetic care implică aplicarea unei substanțe speciale pe gene pentru a le face să pară mai lungi, mai groase și mai întunecate. Salonul Optim Therapy iti ofera in exclusivitate laminarea de gene pentru orice moment fericit din viata ta, executate cu cele mai noi tehnici.

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 160 lei in loc de 200 lei. Contine:
  • Laminare gene

  • Bonus: epilat mustata

sau

Pachet 2 la doar 150 lei in loc de 160 lei. Contine:
  • Laminare sprancene -  regenerează, fixează și ordonează firele rebele o perioadă îndelungată
  • cadou epilat mustață

sau

Pachet 3 la doar 310 lei in loc de 360 lei. Contine:
  • Laminare gene

  • Laminare sprancene -  regenerează, fixează și ordonează firele rebele o perioadă îndelungată

  • cadou epilat mustață

  • cadou vopsit gene și sprancene!


Important:

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0730) 901-959
. Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program Cabinet Optim Therapy: L-V: 07:00-22:00; S: 09:00-19:00; D: 10:00-18:00

Valabilitate voucher: 08.04.2024 - 28.07.2024. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Cabinet Optim Therapy in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Cabinet Optim Therapy

B-dul Gheorghe Sincai, Nr. 15, Bl. 5A, Sc. 3, Ap. 67, Sector 4
(0730) 901-959
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Iată câteva dintre beneficiile potențiale ale laminării genelor:

1. Gene mai lungi și mai groase: Laminarea genelor poate face ca genele să pară mai lungi și mai groase prin îndreptarea și fixarea acestora. Acest lucru poate oferi impresia unor gene mai bogate și mai definite, fără a necesita aplicarea de extensii de gene.

2. Aspectul natural: Laminarea genelor poate oferi un aspect natural, fără necesitatea utilizării de gene false sau de mascara. Acest lucru poate fi atractiv pentru persoanele care doresc un aspect mai natural și mai puțin machiat.

3. Reduzerea necesității de machiaj: Datorită îmbunătățirii aspectului genelor, persoanele care se decid să-și lamineze genele pot găsi că au nevoie de mai puțin machiaj pentru a obține un aspect atrăgător.

4. Menținerea formei: Laminarea genelor poate ajuta la menținerea formei acestora, ceea ce înseamnă că genele ar putea arăta mai bine conturate și mai definite.

5. Rezistența la apă: Unele proceduri de laminare a genelor pot implica utilizarea de substanțe rezistente la apă, ceea ce poate face ca genele să rămână frumoase și în condiții de umiditate sau după expunerea la apă.

6. Rezultate de durată: Rezultatele laminării genelor pot să dureze câteva săptămâni, ceea ce înseamnă că persoanele nu trebuie să se preocupe de aplicarea zilnică a machiajului pentru a obține aspectul dorit.

Este important să menționăm că rezultatele pot varia și că laminarea genelor poate avea anumite inconveniente sau riscuri, cum ar fi iritarea ochilor sau posibile reacții alergice la substanțele chimice folosite în proces. Înainte de a alege să vă laminați genele, este recomandat să discutați cu un profesionist calificat și să vă asigurați că sunteți conștient de potențialele riscuri și beneficii asociate cu această procedură.