Localizare: Alba Iulia

Protejeaza-ti vederea cat mai bine!

Pachet Lentile Heliomate Maxxee HOYA la pretul de 265 lei redus de la 500 lei, la Majestic Optic, toc, laveta, determinare dioptrii si 50 % reducere la intreaga gama de rame din magazin.

Ai un smartphone? Voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Valoare 500.00lei

Cat castigi 235lei

Reducere 47%


Expira: 1 zile, 13 ore, 39 minute

Ofera voucherul cadou!
265lei
CUMPARA
Primesti inapoi 6 leiDaca cumperi aceasta oferta prin intermediul aplicatiilor mobile BestDealz iOS sau Android primesti inapoi 6 lei in contul tau BestDealz si ii poti folosi la comenzile ulterioare.

4 cumparate

Fie ca vorbim de lumina farurilor sau de intensitatea luminii artificiale din locurile pe care le frecventam, aceasta este suparatoare si in unele cazuri chiar daunatoare. Tratamentul antireflex are rolul de a reflecta fasciculul de lumina care ajunge pe retina si drept urmare de a ne proteja ochii.

Lentilele cu tratament fotocromatic sau heliomat sunt lentilele care reactioneaza la radiatiile ultraviolete din natura, inchizandu-se la culoare in mediul exterior.

Aceste lentile sunt destinate persoanelor care sufera de fotofobie sau sensibilitate la lumina. Disconfortul resimtit la nivel ocular in prezenta luminii puternice, fie ea naturala (de la soare) sau artificiala(bec, neon) trebuie ameliorat cu o lentila care se inchide la culoare in medii puternic luminate.

Voucherul include:

la doar 265 lei in loc de 500 lei. Contine:
  • pachet Lentile Heliomate Maxxee HOYA
  • toc
  • laveta
  • determinare dioptrii

* 50 % reducere la intreaga gama de rame din magazin. Ramele nu sunt incluse in pachet

* promotie  pentru toate dioptriile aflate intre dioptriile +/-6.00 sfera cu +/-2,00 cilindru.


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0771) 573-098
.


Program Majestic Optic: L-V: 08.00-21.00; S: 08.00-21.00; D: Inchis

Valabilitate voucher: 27.04.2021 - 07.08.2021. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Majestic Optic in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Daca ai un smartphone voucherul nu mai trebuie tiparit pentru aceasta oferta! Tot ce trebuie sa faci este sa intri de pe mobil in contul tau si sa arati telefonul la sosirea in locatie.

Majestic Optic

Soseaua Oltenitei 162, Bucuresti
(0771) 573-098
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Evitati aparitia cataractei, degenerarea retinei si a altor boli ale ochiului prin folosirea lentilelor heliomate  pe care ar trebui sa le poarte toata lume!

Au protecţie antireflex (inclusiv pentru monitor), ideale pentru cei deranjaţi de lumina soarelui şi pentru şoferi (protectie UV ). Lentilele fotocromatice se adaptează condiţiilor diferite de lumină. Aceasta înseamna ca, cu cat soarele straluceste mai puternic, cu atat lentilele devin mai inchise la culoare si asigura protectia optima a ochilor.

Stratul antireflex indeparteaza razele incidente, cu care ochiul intra in contact, ofera o claritate mai mare, mareste contrastul imaginii, indeparteaza oboseala ochilor, asigura o intreţinere mai usoara.