O locatie de vis in centrul statiunii Sinaia!

Hotel Rina Sinaia: Cazare 2 nopti pentru 2 persoane in camera dubla 4* cu mic dejun bufet, la doar 410 lei in loc de 690 lei/sejur! Descopera legendara statiune de pe Valea Prahovei!

410.00 ron

Pret real 690.00 ron

Cat castigi 280 ron

Reducere 40%

21 achizitii

Oferta Expirata!

Rezerva-ti un weekend doar pentru tine in cadrul celei mai frumoase si apreciate statiuni din Romania! De asemenea, locul de cazare trebuie sa fie unul in care sa te simti cea mai importanta persoana, BestDealz si Hotel Rina Sinaia iti vor garanta acest lucru!

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 410 lei in loc de 690 lei. Contine:
  • Cazare 2 nopti pentru 2 persoane in camera dubla **** /sejur
  • Mic dejun - bufet
  • Taxe locale incluse


Important:

Puteti achizitiona 10 vouchere pe care le puteti folosi sau le puteti face cadou!

Se recomanda verificarea disponibilitatii camerelor inainte de achizitionarea voucherului!

Oferta este valabila de duminica pana joi (inclusiv).

Oferta se poate cumula. Pentru 2 sejururi consecutive, puteti achizitiona 2 vouchere.

 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0244) 302-900
sau trimiteti un email la adresa discountedbookings@gmail.com. IMPORTANT! Inainte de achizitionarea voucherelor, verificati disponibilitatea, iar imediat dupa ce platiti comanda, sunati la numarul de pe voucher pentru a rezerva camerele conform perioadei alese..


Valabilitate voucher: 04.03.2018 - 02.04.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Hotel Rina Sinaia in aceasta perioada.

Hotel Rina Sinaia

Detalii suplimentare

Castelul Peles a fost resedinta regala de vara, construita la sfarsitul sec. XIX. Printul Carol de Hohenzollern-Sigmaringer a inceput constructia castelului in 1873, dupa planurile arh. Wilhelm doderer, apartinand scolii germane de argitectura.
Castelul Pelisor, construit de Carol I intre anii 1898-1901, arhitectul ceh Karel Liman, inaugurat in 1902 ca resedinta regala si decorat de regina Maria in stil Art Nouveau. Muzeul detine pictura europeana, arta deorativa( faianta si portelan de sec.XVIII, sticlarie franceza, argintarie englezeasca si rusa din sec XVIII-XIX), arme europene si orientale din sec. XV-XIX, vitralii, covoare orientale, tapiserii, ordine si decoratii.

Manastirea Sinaia este un complex monarhal alcatuit din: Biserica veche, ridicata la sfarsitul secolului al XVII-lea, Biserica noua ridicata in 1842, clopotnita ridicata in 1895, precum si corpul de chilii ridicate intre 1690-1842 sau efectuat reparatii capitale la biserica noua si clopotnita, iar in anul 1955 a avut loc refacerea picturii originale a lui Parvu Mutu de catre pictorul Chiriac.

Detalii companie

Aflat în inima staÈ›iunii regale Sinaia, Hotel Rina Sinaia este reperul pentru experienÈ›a confortului desăvârÈ™it. DescoperiÈ›i următoarea dumneavoastră destinaÈ›ie de pe Valea Prahovei!

Confort superlativ, curatenie examplara si design modern al camerelor sunt doar trei dintre caracteristicile pentru care oaspetii revin cu drag la Hotel Sinaia. Fie ca planuiti un scurt sejur sau un concediu, va stam la dispozitie cu o oferta bogata de tipuri de camere si de pachete de cazare in Sinaia.

Alte oferte: