Localizare: StefanclMare

Imbunatateste-ti performantele sportive!

Doar pentru Domni! Scapa de durerile musculare sau imbunatateste-ti performantele sportive cu masaj terapeutic/ reflexoterapie - 3 sedinte/ 50 minute fiecare la doar 99 lei in loc de 225 lei, la Perfect Shape Salon!

Valoare 225.00lei

Cat castigi 126lei

Reducere 56%


Expira: 1 zile, 2 ore, 28 minute

99lei
CUMPARA

8 cumparate

Masajul terapeutic utilizeaza manevre tintite, avand ca scop reducerea si eliminarea contracturilor musculare dureroase, imbunatatirea circulatiei sangvine, accelerarea procesului de detoxifiere a organismului.
Efectele masajului terapeutic: intensifica procesele metabolice din muschi, reface muschiul obosit prin cresterea schimburilor vasculare cu aport de substante nutritive proaspete si indepartarea reziduurilor, regenereaza si stimuleaza muschii atrofiati, traumatizati si combate depozitele patologice periarticulare. Totodata, masajul realizeaza calmarea si relaxarea musculaturii in cazul existentei unor crampe sau contracturi musculare prin efectuarea unor manevre realizate cu ritm si intensitate scazuta.

Voucherul include:

  • 3 sedinte de masaj terapeutic sau reflexoterapie ( 50 minute/sedinta)

* Sedintele vor fi efectuate de un terapeut cu 6 ani experienta in masaj terapeutic, relfexoterapie, kinetoterapie si drenaj limfatic manual.


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, insa poti folosi unul singur in nume propriu, restul le poti face cadou.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numerele 0764 873 494 . Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.


Program L-V:09:00-21:00; S:10.00-13.00; D:inchis

Valabilitate voucher: 20.01.2017 - 27.03.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Perfect Shape Salon in aceasta perioada, altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

Perfect Shape Salon

Soseaua Stefan cel Mare nr. 40 ,intrarea se face din strada Str. Vasile Lascar, Bucuresti
0764 873 494
0764 873 494
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

* Sedintele vor fi efectuate de un terapeut cu 6 ani experienta in masaj terapeutic, relfexoterapie, kinetoterapie si drenaj limfatic manual.