Schimba-ti anvelopele din timp!

Ai grija ca masina sa fie sigura! Schimb de 4 anvelope vara - iarna + echilibrat roti (plumbi inclusi) + verificare presiune la doar 79 lei in loc de 130lei, la Jante Noi! Evita aglomeratia si schimba-ti anvelopele la un pret convenabil!

Valoare 130.00lei

Cat castigi 51lei

Reducere 39%


Expira: 1 zile, 2 ore, 56 minute

Ofera voucherul cadou!
79lei
CUMPARA
Primesti inapoi 2 leiDaca cumperi aceasta oferta prin intermediul aplicatiilor mobile BestDealz iOS sau Android primesti inapoi 2 lei in contul tau BestDealz si ii poti folosi la comenzile ulterioare.

77 cumparate

Schimba-ti anvelopele in cel mai scurt timp, la un service autorizat, cu specialisti care vor avea grija de masina ta, numai cu BestDealz si Jante Noi!

Anvelopele sunt cele care iti asigura siguranta pe drum, de aceea este foarte important ca acestea sa fie cele potrivite si reinnoite intotdeauna!

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 79 lei in loc de 130 lei. Contine:
  • Schimb 4 anvelope vara - iarna pe aceleasi jante pentru orice tip de autoturism
  • Echilibrat roti (plumbi inclus in pret)
  • Verificare presiune

* Oferta este valabila atat pentru jante de tabla, cat si pentru cele de aliaj!

* Incepand cu dimensiunea 17" se achita 25 de lei in plus

* Pentru Suv se achita 25 de lei in plus


Important:

Pentru a beneficia de oferta trebuie sa va programati la numarul de telefon afisat pe voucher. VOUCHERUL TREBUIE TIPARIT SI PREZENTAT FIZIC IN LOCATIE!

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!. Poti plati si direct in locatie, dar la pretul intreg, fara sa beneficiezi de reducere. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:
(0747) 698-821
.


Program JANTE NOI: L-V: 12-22; S: 9-18; D: inchis

Valabilitate voucher: 05.08.2023 - 10.11.2023. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la JANTE NOI in aceasta perioada (sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe proceduri), altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

JANTE NOI

str Fundeni nr 163 G
(0747) 698-821
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Echilibrari dinamice

Prin echilibrarea periodica si corecta a rotilor eviti aparitia uzurii neuniforme a anvelopelor. Daca exista anumite abateri de la planeitate sau de la circularitate, miscarea de rotatie a rotii nu mai este cea normala, aparand batai sau vibratii ale volanului la anumite viteze.
La aparitia fenomenelor de mai sus te asteptam la echilibrarea rotilor.

In service-ul jantenoi.ro, echilibrarea se face pe masini performante cu o precizie ridicata si intr-un timp minim.

 

Detalii companie

Service Roti jantenoi.ro  este dotat cu utilaje de ultima generatie, operate de personal bine instruit. Asta inseamna eficienta mai mare pentru noi si timp mai scurt pentru tine.

Cumpara acum!