Localizare: Rahova

Verificare ITP!

Profesionalismul si experienta te vor convinge ca ai ajuns unde trebuie! Verificare ITP pentru toate autoturismele cu masa maxima autorizata pana in 3,5 tone la doar 60 lei lei in loc de 90 lei, numai la ITP Complete!

Valoare 90.00lei

Cat castigi 30lei

Reducere 33%


Expira: 1 zile, 12 ore, 53 minute

Ofera voucherul cadou!
60lei
CUMPARA
Primesti inapoi 2 leiDaca platesti acum cu cardul aceasta oferta, primesti inapoi 2 lei in contul tau BestDealz. Ai 14 zile timp sa te razgandesti si sa soliciti banii inapoi fara nicio justificare!

17 cumparate

Inginerii nostri, datorita experientei de peste 15 ani, va vor informa foarte rapid despre starea masinii dvs, iar toate aceste lucruri va vor costa foarte putin, tocmai pentru ca noi ITP Complete Service S.R.L, vrem ca dvs, CLIENTII sa fiti multumiti, pentru a ne recomanda si a reveni cu drag la noi!

Ieftin, sigur si rapid! Acesta este motto-ul nostru!

Voucherul include:

  • ITP pentru toate autoturismele cu masa maxima autorizata pana in 3,5 tone.

Documentele necesare verificarii ITP:

  • Certificat de inmatriculare al autovehiculului (talon) – original
  • Buletin de identitate al delegatului
  • RCA valabila la data inspectiei ( polita de asigurare de raspundere civila auto )
  • Cartea de identitate a autovehiculului (CIV) - original ( daca masina este in leasing este necesara o copie a cartii de la societatea de leasing pe care sa se precizeze ca este o " copie conform cu originalul"  - neaparat cu / si stampila de la leasing in original)


Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Programarea se face in prealabil cu  minim 24 ore.

 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz! Pentru informatii suplimentare sunati la numerele
(0314) 382-577
de luni pana vineri in intervalul 09.30 - 17.30 .


Program ITP COMPLETE : L-V: 8:00-20:00; S: 8:00-14:00; D:

Valabilitate voucher: 19.05.2017 - 19.07.2017. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la ITP COMPLETE in aceasta perioada, altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!

ITP COMPLETE

Str. Ferentari, nr.98, Bucuresti
(0314) 382-577 arata telefon
(0730) 710-030 arata telefon
Relatii tel: 9.30-17.30
Cumpara acum!

Detalii suplimentare

Daca masina dvs are o problema ce necesita revenirea la noi, acest lucru NU VA COSTA NIMIC... tocmai pentru ca serviciile noastre sa fie la cele mai inalte standarde ale sigurantei si legislatiei auto!

Va asteptam cu profesionalism, preturi mici, sfaturi si bratele deschise!

Drum Bun si in Siguranta!

Detalii companie

Desi firma este relativ noua, profesionalismul si experienta de peste 15 ani in domeniul auto si al Inspectiilor Tehnice Periodice ale inginerilor nostri te vor convinge ca ai ajuns unde trebuie.
Inginerii nostri iti vor explica in cuvinte simple ce anume este ok, dar mai ales ce NU ESTE OK la masina dvs, astfel incat veti circula in siguranta si legalitate, impreuna cu cei dragi.
Inginerii nostri, datorita experientei de peste 15 ani, va vor informa foarte rapid despre starea masinii dvs, iar toate aceste lucruri va vor costa foarte putin, tocmai pentru ca noi ITP Complete Service S.R.L, vrem ca dvs, CLIENTII sa fiti multumiti, pentru a ne recomanda si a reveni cu drag la noi!

Cumpara acum!